Hieman ohjeita juoksijoille

TÄRKEÄÄ

  1. Hitaammalla on sisäradan oikeus, eli vauhdikkaammin etenevät ohittavat ulkokautta. Vierekkäin eteneminen ei ole suotavaa. Mikäli liikut pitkään kävellen ja haluat siirtyä ulommille radoille, niin siirry vähintään kolmosradalle. Kävellä saa kuitenkin myös sisäradalla.
  2. Rataa ei saa liata: Juomat juodaan siististi eikä mitään saa läikytellä tai syljeskellä radalle. Jos sinun on pakko esimerkiksi oksentaa, niin käytä vessaa, roskiksia tai pussia.
  3. Kiertosuunta vaihdetaan kolmen tunnin välein ohjatusti. Siitä kuulutetaan ja suunta vaihdetaan chippimaton päällä järjestäjien toimesta. On toivottavaa, että kaikki juoksijat ovat radalla kiertosuunnan vaihtuessa.
  4. Huoltajat välttäkää kaikkea liikkumista radalla. Kilpailijaa ei saa huoltaa vierellä juosten missään vaiheessa, vaan kaikki huolto tapahtuu huoltoalueella.
  5. Radan varrella on kaksi vessaa. Vessakäynnin jälkeen jätä ovi auki merkiksi seuraavalle, että vessa on vapaa. Kesken kisan on sallittua käyttää myös pukukoppien ja eteisen vessoja tai vaikkapa käydä suihkussa. Pyri kuitenkin olemaan radalla kiertosuunnan vaihtuessa.
  6. Juoksijoita ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten kilpailette omalla vastuulla. Älä juokse sairaana. Järjestäjällä on oikeus vetää kilpailija pois kisasta tai tauolle, mikäli se katsotaan ehdottoman tarpeelliseksi esimerkiksi äärimmäisen uupumisen, pahoinvoinnin tai tajunnantilan häilymisen takia. Tällaisissa tilanteissa selvitetään aina yhdessä juoksijan kanssa hänen edellytyksiään jatkaa kisaa.

Posted on 11/11/2019, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: