Kisan aIkataulu 14.-15.11.

18:00 Kisatoimisto aukeaa. Numerolappujen ja chippien jako. Juoksijoiden oman huoltoalueen pöydät ja tuolit paikoilleen. Ole hyvissä ajoin paikalla, mielellään viimeistään puoli tuntia ennen starttia

19:50 Valmiina starttiin.
Muutama perussääntö:

  1. Sairaana ei saa juosta. Älä riskeeraa terveyttäsi juoksemalla sairaana. Kisoja tulee uusia ja voit siirtää osallistumismaksun seuraaviin kisoihin.
  2. Älä likaa rataa! Juomat juodaan siististi eikä mitään saa läikytellä tai syljeskellä radalle. Jos sinun on pakko esimerkiksi oksentaa käytä roskiksia tai pussia.
  3. Hitaammalla on sisäradan oikeus, eli vauhdikkaammin etenevät ohittavat  ulkokautta. Mikäli haluatte edetä kaverin kanssa vierekkäin, jättäkää silloin sisärata vapaaksi. Mikäli haluat siirtyä uloimmille radoille, niin siirry vähintään kolmosradalle. Kävellä saa kuitenkin myös sisäradalla.
  4. Kiertosuunta vaihdetaan 3h välein ohjatusti. Siitä kuulutetaan ja suunta vaihdetaan chippi-maton päällä. On toivottavaa että kaikki juoksijat ovat radalla kiertosuunnan vaihtuessa.
  5. Kun käytät radanvarren vessoja, niin poistuessasi vessasta jätä ovi auki, jotta muut juosijat näkevät radalle sen vapautumisen.
  6. Huoltajat välttäkää kaikkea liikkumista radalla. Kilpailijaa ei saa huoltaa vierellä juosten missään vaiheessa, vaan kaikki huolto tapahtuu huoltoalueella.

20:00 Startti. Maraton, 12h-juoksu ja joukkueet lähtevät liikkeelle samaan aikaan.

23:00 3 tuntia täynnä. 1. Kiertosuunnan vaihto. Toimitsijat asettuvat kääntöpaikalle ykkösradalle ja lähettävät juoksijat kakkosrataa pitkin vastakkaiseen suuntaan, jolla juostaan kunnes vastaan ei enää tule ketään ykkösradalla.

02:00 6 tuntia täynnä.  2. Kiertosuunnan vaihto.

05:00 9 tuntia täynnä. 3.  ja viimeinen kiertosuunnan vaihto.

07:50 Juoksijoille jaetaan numeroidut puupalikat

08:00 LOPPULAUKAUS! Juoksijat jättävät palikat siihen missä olivat loppulaukauksen hetkellä. Mitalit lähdetään jakamaan juoksijoille. Vajaiden kierrosten mittaus alkaa. Täysistä kierroksista kertyneet kilometrit ja lisämetrit yhdistetään.

09:00 Palkintojen jako Voitto-salissa. Heti kun lopulliset tulokset ovat selvät niin M/N kolme parasta saavat palkintonsa. Kunniakirjat tehdään jälkikäteen ja lähetetään juoksijoille.

 

Posted on 12/11/2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: